Ik stop met roken Koud Turkije - Dit is hoe ik het deed

Van Larry:

Mijn stoppen met roken in Turkije begon ...

Naast sigarettenrook is het een combinatie van dodelijke gassen, zoals koolmonoxide , waterstofcyanide , zwaveloxiden en teer , het vernauwt de bloedvaten, verhoogt de bloeddruk en verhoogt de bloedvetwaarden.

Nicotine is het verslavende ingrediënt in tabak en is eigenlijk een gif. Nicotine zorgt ervoor dat een chemisch hormoon met de naam dopamine wordt vrijgegeven en geassimileerd door het lichaam, wat een "goed gevoel" -respons produceert.

Als u stopt met roken, heeft u waarschijnlijk een of meer van de volgende ontwenningsverschijnselen .

Dit zijn tekenen dat je lichaam zichzelf van nicotine en andere gifstoffen bevrijdt.

Hoe ik Nicotine-uitzetting heb beheerd

Ik ervaarde zowat al deze ontwenningsverschijnselen. Voor mij was de ernstigste ernstige misselijkheid en slapeloosheid. Nadat hij gestopt was met koude kalkoen, werd de misselijkheid ongeveer 5 dagen later ernstig. Ik gebruikte gemberthee om de misselijkheid te kalmeren, maar het bleef aanhouden.

Ik bezocht mijn arts in een poging mijn misselijkheidsprobleem op te lossen. Mijn dokter heeft Promethazine voorgeschreven. De bijwerkingen van Promethazine zijn een droge mond, obstipatie en duizeligheid.

Mijn arts stelde voor dat ik een van de stoppen-met-roken-hulpmiddelen ging gebruiken. Omdat ik 20 dagen niet had gerookt, besloot ik om een ​​"niet-nicotinegeneesmiddel" te gebruiken om te helpen bij het stoppen met roken, in plaats van de pleister, het tandvlees of de nicotine-inhalator.

Daarom heeft mijn arts bupropion voorgeschreven ( Zyban ). Zyban is een antidepressivum dat de afgifte van dopamine veroorzaakt en de belangstelling voor nicotine verlaagt. Mijn arts was van mening dat de Zyban mogelijk de rand van de ontwenningsverschijnselen zou nemen.

De belangrijkste bijwerkingen van Zyban zijn bijna hetzelfde als de problemen bij het stoppen met roken, en ze zijn:

Ik begon Zyban dagelijks te gebruiken. Mijn Zyban was in tabletten van 150 mg en ik nam er een in de ochtend en een in de middag (8 uur uit elkaar). Ik begon elke zes uur met Promethazine.

In mijn geval, toen ik Zyban begon te nemen, was het stoppen met een koude maaltijd van 20 dagen een grote vergissing. Ik wist het op dat moment niet, maar de Zyban maakte mijn misselijkheid en slapeloosheid nog erger!

Ik nam de Zyban gedurende 17 dagen, en 37 dagen lang stopte ik, en ik besloot dat de rooktrekkingen waarschijnlijk verdwenen waren en dat mijn ziekte werd veroorzaakt door de Zyban-bijwerkingen. Ik stopte zowel Zyban als Promethazine kort daarna.

Het duurde 4 dagen om mijn systeem van de Zyban en Promethazine te verwijderen. Ik gebruikte gemberthee om de misselijkheid te bestrijden die bleef hangen.

Zeven weken worden gestopt

Toen ik de zevende week van mijn stop begon, was ik er zeker van dat mijn stoppen met roken succesvol zou zijn. Met de misselijkheid weg, kon ik me nu concentreren op de psychologische drang om een ​​sigaret op te steken . Ik moet toegeven dat toen ik last had van de misselijkheid, roken het laatste was wat ik dacht.

Aanvankelijk was roken vaak en ernstig. Ik wist echter dat de drang naar een sigaret binnen een paar minuten weg zou zijn , of ik nu een sigaret rookte of niet.

Mijn manier om de drang weg te nemen was om mijn activiteit te veranderen (ga naar buiten, loop rond op het dek of in de tuin) en dit zou mijn gedachten veranderen.

Ik ben er zeker van dat een ander wapen dat hielp om de drang weg te nemen, was dat onbewust de absolute ellende die ik doormaakte gedurende de eerste zes weken vers was en ik wist dat slechts één sigaret falen zou veroorzaken.

De primaire site die ik gebruikte voor ondersteuning van mijn stop was als volgt:

Dat was een vechtpartij van een gevecht dat ik heb gewonnen!

Larry (LBONN)

Larry ervoer symptomen van nicotineonttrekking die waarschijnlijk intenser waren dan veel nieuwe ex-rokers, maar hij ging goed met ze om en bleef ermee doorgaan totdat hij in de problemen was.

Larry ging verder met genieten op de lange termijn met stoppen met roken, dus wanhoop niet als je worstelt met nicotineontwenning. Het is een tijdelijke fase van stoppen met roken, en betere dagen zullen snel volgen.